Cu toții știm cât de important este să ne simțim bine la birou, unde ne petrecem peste 160 de ore pe lună – alături de colegii noștri, nu-i așa? Și, cum am putea da randament dacă nu am mai avea și momente de relaxare și voie bună?

Pentru aceasta, am creat special pentru echipa voastră proiectul “O zi altfel la birou” la ArtTime!

Vă invităm în primul atelier de creație din București, un spațiu inedit și plin de vibrație pentru inspirație, unde artiștii noștri vă vor inițiaîn tainele ceramicii, în timp ce întreaga echipă se va relaxa într-un mod creativ.

Fie că alegeți pentru echipa dumneavoastră să olarească, să modeleze liber în lut ori să-și personalizeze prin pictură obiectul preferat din gama “Ceramica ArtTime”, noi v-am pregătit 3 pachete speciale - BASIC | GOLD | PREMIUM – pe care vă invit să le descoperiți

Așteptăm să ne trimiteți un mail la ceramicarttime@gmail.com sau să ne lăsați un mesaj aici și vă vom răspunde cu drag în cel mai scurt timp posibil.

2cba0e8c-9680-429c-a89d-860321898efa.jpg

Atelier de creatie si re-creatie!

2019. February 18., Monday

Sambata, 23 februarie, incepand cu orele 11:00 sunteti invitati cu mic, cu mare, sa petreceti impreuna cu noi 3 ore creative, educative si pline de voie buna!

cover.png

Pictezi si castigi!

2017. July 24., Monday

Vizitati-ne in perioada 20 - 22 iulie, intre orele 12:00 - 20:00, si pentru fiecare obiect de minimum 40 lei pictat sunteti inscrisi AUTOMAT la #tombola #ArtTime!

vizual-lansare-de-carte-degustare-de-vinuri-Mircea-Dinescu-ArtTime.png

ART & WINE cu Mircea Dinescu

2017. May 31., Wednesday

Intr-un Atelier unic in Bucuresti, decorat cu obiecte de arta si produse unicat apartinand artistilor Art Time Atelier de Creatie, are loc evenimentul de lansare al volumului de poezii "Colierul din bomboane de coliva" al poetului Mircea Dinescu