Cu totii stim cat de important este sa ne simtim bine la birou, unde ne petrecem peste 160 de ore pe luna – alaturi de colegii nostri, nu-i asa? Si, cum am putea da randament daca nu am mai avea si momente de relaxare si voie buna?

Pentru aceasta, am creat special pentru echipa voastra proiectul “O zi altfel la birou” la ArtTime!

Va invitam in primul atelier de creatie dinBucuresti, un spatiu inedit si plin de vibratie pentru inspiratie, unde artistii nostri va vor initia in tainele ceramicii, in timp ce intreaga echipa se va relaxa intr-un mod creativ.

Fie ca alegeti pentru echipa dumneavoastra sa olareasca, sa modeleze liber in lut ori sa-si personalizeze prin pictura obiectul preferat din gama “Ceramica ArtTime”, noi v-am pregatit 3 pachete speciale - BASIC | GOLD | PREMIUM – pe care va invit sa le descoperiti! 

Asteptam sa ne trimiteti un mail la ceramicarttime@gmail.com sau sa ne lasati un mesaj aici si va vom raspunde cu drag in cel mai scurt timp posibil.

cover.png

Pictezi si castigi!

2017. July 24., Monday

Vizitati-ne in perioada 20 - 22 iulie, intre orele 12:00 - 20:00, si pentru fiecare obiect de minimum 40 lei pictat sunteti inscrisi AUTOMAT la #tombola #ArtTime!

vizual-lansare-de-carte-degustare-de-vinuri-Mircea-Dinescu-ArtTime.png

ART & WINE cu Mircea Dinescu

2017. May 31., Wednesday

Intr-un Atelier unic in Bucuresti, decorat cu obiecte de arta si produse unicat apartinand artistilor Art Time Atelier de Creatie, are loc evenimentul de lansare al volumului de poezii "Colierul din bomboane de coliva" al poetului Mircea Dinescu