ART TIME este un atelier unde artiștii ceramiștii cu care colaborăm se angajază  în  transpunerea oricărui proiect din domeniul ceramicii.  Se pot realiza obiecte  ambientale de interior și exterior, obiecte utilitare(serii mici) și obiecte personalizate.  Totodată, spațiul atelierului nostru de ceramică este inedit,  relaxant și extrem de ofertant. Aici găsiți cadoul deosebit, printr-un obiect unicat, dar și un loc ideal pentru a  organiza evenimente speciale intr-o ambianță  creativă.

Evenimentele Art Time se leagă strâns de arta ceramicii, de arta picturii pe porțelan sau de arta olăritului. Ne place să ne înconjurăm de oameni pasionați de forme și culori, ne place să stârnim aceste pasiuni în cei care ne trec pragul, ne place să ne jucăm. Așa cum se spune, inspirația circulă liber, nu se știe niciodată exact cine dă și cine primește.

În spațiul Art Time se pot organiza diferite evenimente, seri muzicale, prezentări, lansări de carte, vizionări de filme, zile de naștere. Noi vă putem pune la dispozitie proiectorul și ecranul de proiecție și, desigur, o echipă cu care puteți colabora în conceperea evenimentului.

Așadar de marți până sâmbată între orele 12:00 si  20:00 puteți să ne vizitați și să vă relaxați pictând obiectele din ceramică care va plac! Veți găsi o gamă variată de obiecte ceramice care așteaptă să fie decorate de către voi! In costul obiectului intră atât decorarea cu glazuri colorate, glazura transparentă , arsul obiectului, cât și o bautură din partea casei la alegere!

 

2cba0e8c-9680-429c-a89d-860321898efa.jpg

Atelier de creatie si re-creatie!

2019. February 18., Monday

Sambata, 23 februarie, incepand cu orele 11:00 sunteti invitati cu mic, cu mare, sa petreceti impreuna cu noi 3 ore creative, educative si pline de voie buna!

cover.png

Pictezi si castigi!

2017. July 24., Monday

Vizitati-ne in perioada 20 - 22 iulie, intre orele 12:00 - 20:00, si pentru fiecare obiect de minimum 40 lei pictat sunteti inscrisi AUTOMAT la #tombola #ArtTime!

vizual-lansare-de-carte-degustare-de-vinuri-Mircea-Dinescu-ArtTime.png

ART & WINE cu Mircea Dinescu

2017. May 31., Wednesday

Intr-un Atelier unic in Bucuresti, decorat cu obiecte de arta si produse unicat apartinand artistilor Art Time Atelier de Creatie, are loc evenimentul de lansare al volumului de poezii "Colierul din bomboane de coliva" al poetului Mircea Dinescu